Incepand cu sezonul 2016-2017, LEGO Foundation va sprijini 5 echipe participante la concursul FIRST LEGO League  cu materiale LEGO timp de 3 ani. Bursa oferita de LEGO Foundation este acordata prin intermediul Asociatiei CRESTEM.

Durata bursei: 3 ani (incepand cu sezonul 2016 - 2017, Animal Allies)

Beneficiari: echipe de concurs FIRST LEGO League (incepatoare)

Numar de antrenori: fiecare echipa de concurs trebuie sa fie coordonat de 1 adult, recomandat 2 (pentru asigurarea continuitatii pregatirii echipe pe durata grantului)

Ce contine bursa:

  • Primul an: Kitul de baza LEGO MINDSTORMS EV3 (varianta educationala), Software EV3 Education, Kitul de concurs Animal Allies
  • Al doilea an: Setul de extensie LEGO MINDSTORMS EV3 (varianta educationala), Kitul de concurs (sezonul curent).
  • Al treilea an: 1 x motor mare EV3, 2 x motor mediu EV3, 2 x senzor de culoare EV3, 1 x set cabluri EV3, 1 x kitul de concurs (sezonul curent)

Conditii de eligibilitate: echipele de concurs trebuie sa fie formate in principal din copii defavorizati.

Obligatii din partea antrenorilor echipelor sprijinite de LEGO Foundation:

  • documentarea participarii echipei la FIRST LEGO League
  • publicare periodica de poze cu echipa de concurs, la antrenament, concursuri, etc., pe grupul de facebook al LEGO Foundation si pe email la Asociatia CRESTEM
  • acceptul pentru vizite din partea membrilor Asociatiei CRESTEM, pentru evaluarea modului de utilizarea a grant-ului oferit de LEGO Foundation

BINE DE STIUT!

Beneficiarul accepta sa returneze toate echipamentele primite in cadrul acestui grant, in cazul in care nu mai poate participa la FIRST LEGO League pe intreaga durata a grantului (3 ani).

IMPORTANT

Echipele sustinute de LEGO Foundation sunt responsabile de acoperirea altor cheltuieli de participare, precum taxe de participare, transport, cazare, etc.

Bursa acordata de LEGO Foundation ofera doar sprijin material sub forma de produse LEGO, fiind conditionata de participarea la FIRST LEGO League ROMANIA.

Solicitati o bursa oferita de LEGO Foundation!

In cazul in care considerati ca puteti respecta conditiile de mai sus, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii!

 

Termen limita: 15.01.2016

NOTA: Bursele vor fi acordate pe masura ce sunt identificate echipe eligibile, in ordinea solicitarilor.